Tillsammans skapar vi hållbara rekryteringar & välmående team!

three men and one woman laughing during daytime.jpg

Sedan start har Be Proud AB haft ett tydligt mål - Att skapa hållbara rekryteringar & välmående team! 

Rekrytering - För att rekrytera hållbart & långsiktigt krävs några viktiga och avgörande grundmoment. I våra processer är det transparens, det fysiska mötet med kandidaterna och kontinuerlig återkoppling.   

För att pricka rätt och för att leverera det vi lovar är det fysiska mötet vår högsta prioritet. Det är personen bakom CV:t som är vårt facit. Inte tvärtom. Men innan vi sätter igång vill vi också träffa dig som rekryterade chef och ditt team för att säkerställa era behov framåt. 

Kundsupport - Ett affärsområdet som ligger oss väldigt varmt om hjärtat är kundsupport. Avdelningen som är hjärtat för hela verksamheten. Avdelningen som är ansiktet utåt för ert varumärke, era produkter och alla era tjänster. 

Hur jobbar er kundsupport idag? Är de proffs på att behålla era befintliga kunder, skapar de lojalitet och jobbar alla med merförsäljning? Om inte, tycker jag ni skall ställa er frågan: Varför inte? Varför inte ta tillfället i akt när medarbetarna ändå har kunden på tråden?

Vi vet hur man skapar effektivitet, engagemang och lönsamhet i er kundsupport. En avdelning som genererar intäkter och blir en del av er totala affär. 

En professionell kundsupport är det starkaste vapnet mot alla er konkurrenter!

NYHET! Vi även ett samarbete med Senzum AB om ni planerar att outsourca er kundsupport! Kontakta mig så berättar jag mer! 

Arbetsmiljö - Sedan 2018  samarbetar vi med HRI-Institutet AB som är leverantör av STAMINA-modellen. STAMINA är en vetenskaplig modell för det systematiska arbetsmiljöarbetet framtagen av Arbets-och miljömedicin på Uppsala Universitet i syfte att skapa engagerade, inkluderande och hållbara team som känner arbetslust. Hur? Med medarbetarnas egna ord som beskriver hur de upplever sin arbetssituation just nu. Med medarbetarnas verklighetsbild på bordet hjälper vi er att sätta igång ett långsiktig & hållbart SAM-arbete med en metod som vi vet via många års forskning fungerar och ger positiva resultat för hela organisationen. 

Rådgivning & utbildning - Vi vet att många chefer känner sig ensamma i sin roll. Vissa frågor vill eller törs man inte lyfta med sin chef. 

Vi erbjuder därför rådgivning och/eller utbildning inom rekrytering, arbetsmiljö och kundsupport Du kan även läsa mer under avdelningen Rådgivning inom rekrytering, arbetsmiljö, kundsupport


Nyfiken på hur vi kan hjälpa er med någon av ovanstående? 

Kontakta vår VD Lotta Vikström, 070-234 84 04 Organisationsnummer 559245-5850.  

Företaget innehar f-skattsedel

 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor