Passionen för människan är vår drivkraft!

Vi tänker hållbart och vi tänker långsiktigt. Både för våra uppdragsgivare och kandidaterna i vårt nätverk.  

Be Proud AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag med många års erfarenhet och kunskap inom kundsupport, administration, reception och säljsupport. Vi vet vad som krävs av kandidater, konsulter och samarbetet med uppdragsgivare för att lyckas. Särskilt viktigt när det gäller roller som är ert ansikte utåt. 

Oavsett om ni väljer att hyra en konsult eller vill ha hjälp att rekrytera utgår vi inte bara från vad som står i ett CV:t. Vårt urval sker först efter det personliga mötet med en gedigen kompetensgranskning och referenstagning. Det är genom alla våra möten som vi hittar och säljer in guldkornen till våra kunder. Därför är ert varumärke och förståelse för er affär är viktigt för oss!

Behöver ni vässa era rekryteringskunskaper internt?

Öka träffsäkerheten, kvaliteten och effektiviteten i dina rekryteringar. Vi erbjuder behovsanpassade intensivutbildningar med uppföljning. Efter utbildningen erbjuder vi även löpande stöd & råd. Det är ingen hemlighet att professionella processer lockar de bästa kandidaterna och höjer värdet på er som arbetsgivare. 

 

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt team!

 

Lotta Vikström, 070-234 8404

lotta@beproud.nu

 


 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor